Nyt täytyy sanoa, että kolahti ja lujaa! Tämä seuraava video on jo aika hyvin kiertänyt netissä, mutta ihan pakko oli se vielä tänne jakaa, jos on sattunut joltain menemään ohi. Video pistää todellakin hymyilyttämään, tuo todella hyvän fiiliksen ja omasta mielestäni yrityksissä, työ-yhteisöissä ja muualla tulisi ehdottomasti ottaa mallia tästä. Tällainen jos mikä luo yhteenkuuluvuudentunnetta työpaikoilla ja innostaa varmasti asiakkaitakin. Mulle itselleni hyvinvointi työ-yhteisöissä on äärimmäisen tärkeä asia ja haluaisin itsekin jotenkin joskus osallistua hyvinvoinnin kehittämiseen ja parantamiseen. Esimerkiksi kaikenlainen pahoinvointi, kiusaaminen, naljailu ja juoruilu työpaikoilla (ja myös vapaa-ajalla, ihan ystävä-, kaveri- ja tuttavapiireissä) aiheuttaa mussa leijonaemon reaktiot ja karvat nousevat pystyyn. Me ollaan kaikki kuitenkin ihmisiä, tuntevia olentoja eikä kukaan meistä ole parempi kuin toinen.

No joo, meni vähän raiteiltaan (vai menikö?!) joten pistetäänpä video kehiin. Ottakaamme mallia tällaisesta fiiliksestä, annetaan kaikkien kukkien kukkia ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta! <3


Ihanaa sunnuntaita kaikille!