Olen kuullut paljon inkiväärin positiivisista terveysvaikutteista. En ole pitkään aikaan tutkiskellut aihetta sen tarkemmin, mutta ystäväni löysi inkiväärin etsittyään ratkaisua turvotukseen ja vatsaongelmiin ja suositteli sitä minullekin. Siinä vaiheessa käytin paljon vahvoja kipulääkkeitä, jotka tietenkin vaikuttavat myös vatsan ja suoliston toimintaan eivätkä ainakaan kovin myönteisesti.

IMG_9158.JPG

Nyt kotiuduttuani sairaalasta olen todella turvonnut. Se on kuitenkin normaalia leikkauksen jälkeen, elimistö on täynnä kaiken maailman nesteitä ja mömmöjä. Lisäksi sairaalassa viikon vietettyäni olen syönyt hyvin säännöllisesti, eihän sairaalassa juuri muuta tehdäkään kuin syödä ja nukuta. Peilistä siis katselin kuvajaistani ja ihmettelin, että ne aiemmin kadotetut kilot näyttävät palanneen. No ei kaikki tietenkään, hih, mutta hurja turvotus on. Niinpä päätin nyt sitten turvautua inkivääriin ja sen kykyihin nesteen- ja turvotuksenpoistajana.

Raastoin inkivääristä teelusikallisen verran kuppiin.

IMG_9151.JPG

Sekaan kuumaa vettä (ei kiehuvaa) sekä teelusikallinen hunajaa. Siinä tämä "ihmejuoma", joka kuulema jopa toimiikin.

IMG_9160.JPG

IMG_9163.JPG

Mielenkiintoisen näköistä, mutta täysin juomakelpoista. Sitten vaan seuraillaan tilannetta. Ajattelin jonkin aikaa nautiskella tätä juomaa kahdesti ellen jopa kolmesti päivässä.

Onko teillä kokemusta inkivääristä esimerkiksi juurikin terveydenhoidossa?