Jokin aika sitten kerroinkin teille, että olen vihdoin päättänyt, minkä merkkinen tuleva järkkärini tulee olemaan. Meinasinkin tipahtaa takamukselleni, kun Canonilta otettiin minuun yhteyttä ja tarjottiin lainaksi järkkäriä. Niinpä sitten huuli pyöreänä, mutta innolla otin tarjouksen vastaan ja sain kokeiluun Canonin EOS 550D:n.

canon.jpeg

Viime aikojen postauksissa olen suurimman osan kuvista ottanut tällä ja huomaan, miten paljon parempia kuvia saan vaikka taitoa ei niinkään vielä ole. En ole minkäänlaista ohjeistusta kameran käyttöön lukenut vaan olen opetellut vain kuvaamalla. Koko ajan oppii lisää ja jossain vaiheessa aionkin syventyä tekniikkaan tarkemmin. Tässä auttaa Canonilta saamani kirja "Parempia kuvia Canon EOS järjestelmäkameralla". Nappasin muutamia kuvia kirjasta, pitkältikin niistä asioista, joihin haluan ensin paneutua.

IMG_5279.JPG

IMG_5280.JPG

IMG_5281.JPG

IMG_5282.JPG

IMG_5283.JPG

IMG_5284.JPG

IMG_5285.JPG

IMG_5286.JPG

IMG_5287.JPG

IMG_5288.JPG

IMG_5289.JPG

Kiitos Canonille tästä mielettömästä mahdollisuudesta tutustua järkkäreiden maailmaan. :)