Kosmetiikkavarastoni tarvitsee hieman täydennystä hygieniatuotteiden osalta. Olen pian käyttänyt loppuun Yves Rocherilta tilaamani suihkusaippuan, joten uudelle on tarvetta. Tällä kertaa päätin kokeilla saman sarjan (Plaisirs Nature) suihku- ja kylpyvaahtoa, mutta Luonnonmukaista kauraa. Tämän kaura-suihkusaippuan löydät täältä*imp?type(inv)g(16280378)a(2045757) 

YvesRocherLuonnonmukainenKaura.jpeg

Aiemminhan käytössäni oli tämä Smoothies Ananas & Kookospähkinä, josta tykkäsinkin. Tuoksu oli miellyttävä, saippua pehmeää ja pesi hyvin. Tuotteen löydät saman otsikon alta kuin tuon kaura-suihkusaippuan.

ananas.jpeg

Tämän lisäksi tilasin blogeissa todella paljon tykätyn ja kehutun vartalonkuorinta-aineen ja kaikista eri vaihtoehdoista valitsin persikan. Persikkaisen kuorinta-aineen löydät Yves Rocherin sivuilta Vartalonhoito ja aurinkotuotteet -otsikon ja Vartalonkuorinta-otsikon takaa. Valitettavasti en saanut linkkejä toimimaan suoraan tuotteisiin.

YvesRocherKuorinta-ainePersikka.jpeg

Koska klikkasin kuorinta-aineen ostoskoriin ensimmäisenä tuotteena, saan siitä 30% alennusta. Tämä 30% alennuskampanja on voimassa vielä 29.8.2012 asti, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Tämän lisäksi kuun loppuun eli 31.8.2012 asti toimituskulut ovat ilmaiset!

30prossaa.jpeg

Yves Rocherin etusivulle pääset tästä*


Sisältää mainoslinkkejä