Olen etsiskellyt itselleni villakangastakkia, sillä minulla ei ole nyt mitään takkia ohuen trenssin ja talvitakin (Tove Parkas) väliltä. Trenssin alle ei juuri neuleita mahdu ja pikkupakkasilla varsinainen talvitakki on liikaa. Juuri missään en ole nähnyt ihan tavallisia perus villakangastakkeja. Viittoja ja alaspäin leveneviä duffeleita kyllä on näkynyt, mutta etsimääni muotoon ommeltua villakangastakkia ei. Ajattelinkin, että entä jos villakangastakit eivät vain vielä ole tulleet valikoimiin, mutta päädyin vain ihmettelemään, että miksi sitten toppatakkeja sun muita kyllä on.

Haluan sellaisen villakangastakin, joka on muodossa vyötäröltä. Paras olisi toki ollut ilmettä antavalla kaksirivisellä napituksella ilman vyötä, mutta koska takit ovat tosiaan nyt jotenkin kiven alla, niin annoin hieman periksi ja kelpuutin kokeiluun takin Ellokselta*.

ellostakkisarakelly.jpg

Tärkeimmät ominaisuudet tästä Sara Kellyn takista löytyvätkin: Musta väri, ryhtiä vyötärölle ja lyhyehkö malli. Olen tosin itse niin lyhyt, että saa nähdä miten pitkä tuo tulee olemaan. Peppu piiloon, se on pääasia. Ja mikä parasta, takki löytyi Elloksen* Outlet-osastolta hintaan 28 euroa! :)

Meinasin ensin ottaa pienemmän koon, koska olen pienentynyt viime aikoina aika paljon, mutta koska luin takille annettuja arvosteluja ja siellä mainittiin takin olevan hieman ohuempaa materiaalia ja harteista aika istuva, päädyin ottamaan ns. normaalin takkikokoni niin saan alle mahtumaan mahdollisesti vielä jonkun neuleenkin. Nyt sitten vain jännitetään, onko takki kelpuutettava vai lähteekö samantien palautukseen.

Elloksen Outletissa oli muutenkin iso valikoima takkeja, ihan kivan näköisiäkin. Ellokselle pääset shoppailemaan tästä*

[Postaus sisältää mainoslinkkejä]