Kuten mainitsinkin Olohuoneen/asuinhuoneen uusi järjestys -postauksessa, muutosta tuli muutakin. Olen pari viikkoa kärsinyt taas iskiaksesta ja sekä sen innoittamana että sängyn korkeuden häiritessä tajuntaani poistin sängystä joustinpatjan kokonaan.

Picture+060.jpg

Sijoitin patjan tuonne sängyn ja seinän väliin, koska yksin sen kantaminen varastoon olisi liian työlästä ja toisekseen ajattelin, että jos runkopatjalla ja sijauspatjalla nukkuminen ei tunnukaan hyvältä on se helppo tuosta siirtää takaisin sänkyyn.

Picture+061.jpg

Ja mikä oli lopputulos?

Sisustuksellisesti todella paljon parempi kuin ennen, tuo matalampi sänky näyttää paremmalta ja on balanssissa muiden kalusteiden kanssa. Korkeutta voi hakea sitten muilla tavoilla. Ja toisekseen tähän asuntoon ei enää joustinpatjaa tule. Runkopatjalla on niin paljon parempi nukkua, joustinpatja on aivan liian pehmeä. Varsinkin selkävikaiselle.

Nyt olisi siis täysin tarpeettomana yksi suhteellisen hyväkuntoinen vuoden ikäinen joustinpatja kokoa 120 x 200. Saa tulla hakemaan pois. Ja ilmaiseksi tietenkin!

Mikäs teidän tuomionne on muutokselle noin sisustuksellisesti katsottuna? :)