Aiemmin söin aamupalaksi pääasiassa kaurapuuroa, johon laitoin sekaan raejuustoa ja mehukeittoa. Ihan super hyvää vaikka kuulostaakin aika omituiselta! Onko kukaan maistanut kyseistä yhdistelmää, ja jos, niin ootteko tykänneet? :)

Nyt olen löytänyt uuden hyvän ja ravitsevan - uskoakseni myös terveellisen - aamupalan. Tai no miksei sitä voisi nautiskella väli- ja iltapalaksikin. Muroja, sekaan Cocovin Trail Mixiä, mehukeittoa ja maitoa. Tulee hyvänmakuinen ja täyttävä aamupala.

IMG_5233.JPG

IMG_5236.JPG

IMG_5237.JPG

Muroina käytän Fitness-muroja, tuota vähärasvaista versiota, jossa on vitamiineja. Hiilareitahan noissa on, mutta syön päivittäin sen verran vähän, että olen katsonut ettei haittaa.

IMG_5170.JPG

Sekaan laitan noin kourallisen TradeTrackerin blogitapahtumasta saamaani Cocovin Trail Mixiä, joka sisältää terveellisiä ainesosia; kuorittua hampunsiementä, marcona-mantelia, kaakaonibsejä (raakaversiota), gojimarjoja ja mulperia. Cocovin tuotteita myy ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Trail Mixin tuotetiedot ja ostomahdollisuus löytyvät heidän nettisivuilta. Pääset suoraan Trail Mixin tietoihin myös klikkaamalla tästäimp?type(inv)g(757154)a(2045757)

IMG_5185.JPG

Sitten vaan loraus mehukeittoa (tavallista tai sokeritonta) ja rasvatonta maitoa. Näin on ihana herkku valmista! Aluksihan söin pelkkiä muroja, mutta ai että miten ihanan lisän Trail Mix tekee tuohon, taidan jatkossakin hankkia tuota!

IMG_5187.JPG

Mikä on teidän aamupalasuosikkinne? :)


Sisältää mainoslinkin