Torstaina olin TradeTrackerin* blogi-eventissä. Tapahtumaan osallistui useita eri mainostajiaja bloggaajia. Illan aikana tutustuimme eri yrityksiin (mukana olleita mainostajia näette alla olevasta kuvasta), nautimme hyvää ruokaa ja juomaa ja tutustuimme TradeTrackerin työntekijöihin sekä mainostaja-yrityksiin. Ilta vaihtui lennossa mukavaksi palkintogaalaksi ja jatkot pidettiin ravintola Namussa. Itse en Namun jatkoille osallistunut, mutta ilta oli kaikin puolin onnistunut ja saavuin kotiin pää täynnä informaatiota, ideoita sekä tarttuipa matkaan muutama uusi blogituttavuuskin. :)

IMG_9107.JPG

IMG_9110.JPG

IMG_9113.JPG

IMG_9138.JPG

IMG_9155.JPG
Äärettömän hyvää ruokaa à la Kevennyksen kokit

IMG_9156.JPG

IMG_9157.JPG

IMG_9170.JPG

IMG_9171.JPG

IMG_9173.JPG
Muotibloggaajien asu- ja kaverikuvauksia

Mukaan saimme mielettömän isot goodie bagit ja niissä oli todellakin kaikenlaista kivaa. Alla joitain juttuja kuvattuna Canonilta lainaksi saamallani Canonin EOS 550D -järkkärillä. Ja kuvat otin elämäni ensimmäistä kertaa moisella, joten se näkyy ;)

IMG_5170.JPG
Tuotteita Cocovilta

IMG_5171.JPG
Elleltä muistikirja, Moroccan Oil -hiusöljy

IMG_5172.JPG

IMG_5174.JPG
Kosmetiikkaa, mm. Maybellinen BB-voide ja ripsari.

Kaikkea ei mitenkään saanut kuvatuksi, joten tässä vain osa.

Lämmin kiitos TradeTrackerin* porukoille lämpimästä vastaanotosta ja upeasta illasta. Olette kyllä mahtavia! :) Lisäksi bloggaajille, joita tapasin ja joihin tutustuin: Oli todella kiva ilta ja oli ihana tavata teitä. :)


*Postaus sisältää mainoslinkin