Piipahdin Elloksella* tekemässä pari sisustusostosta, pitkästä aikaa!

Lakanatilanteeni on tällä hetkellä järkyttävä. Olen joutunut viskomaan mäkeen vanhoja lakanoita ja mustatkin lakanat hävitin niiden epäkäytännöllisyyden vuoksi. Jäljelle jäi yksi tavallinen valkoinen lakana sekä valkoinen petauspussi. Äsken katsoin sängyssä parhaillaan olevaa lakanaa ja kauhukseni huomasin siinä värjäytymää, mistä lie tummasta paidasta tai muusta tullut... varsinainen mysteeri. Niinpä tuo lakana lähtee tuosta suoraan roskikseen kulkematta lähtöruudun kautta ja jäljelle jää vain petauspussi. Lakanani ovat muutenkin olleet aivan liian pieniä (150 x 200 cm ja sänky on 120 leveä), niin tilasin kaksi 180 x 260 cm valkoista perkaali-lakanaa.

elloslakanaperkaalia180x260.jpg

Tilasin myöskin himoitsemani syysuutuuden eli mustavalkoisen torkkupeiton keltaisilla kanttauksilla. Sehän onkin näkynyt monessa lukemassani blogissa ja on jonnekin jo muistaakseni kotiutettukin. Torkku saapuu vasta ensi kuussa, joten sitä odotellessa! <3

ellostorkkupeittovile.jpg

Torkku on 100% puuvillaa ja kooltaan 130 x 150. Ihanan pehmoinen eikä taatusti pistele ja kutittele samoin, kuin jokin akryylitorkku. :)

Käytin tilaukseeni tarjouksen, jossa sai eurolla 6-osaisen pyyhesetin (mahdollisuus myös ottaa toinen pyyhesetti hintaan 6,90 €). Pyyhesetissä on seuraavat pyyhkeet:

• 2 kpl 60 x 120 cm (valkoinen, mustat raidat)
• 2 kpl 30x 40 cm (valkoinen, mustat raidat)
• 2 kpl 60 x 40 cm (musta, valkoiset raidat)
• Puuvillaa
• Pesu 60°.

ellospyyhesettieurolla.jpg

Nyt kun kodissani on enää vain ripaus mustaa mieleni vallanneen valkoisen vuoksi, niin nuo pyyhkeet ovat kiva ripaus sitä mustaa, kun ovat pääasiassa valkoisia mustalla ohuella raidalla. Ja kivaa myöskin, että sain torkun 40 % alennuksella. :)

Kovin olisi mieleni tehnyt vielä tilata parvekkeelle hyllykkö, mutta maltoin mieleni. Olisi kyllä kiva, jos siellä olisi jokin mihin voisi sijoittaa kasveja ja säänkestäviä koristeita. Vai mitä mieltä olette, olisiko ollut kiva parvekkeen päätyseinälle tämä?

elloshyllykk%C3%B6.jpg


elloshyllykk%C3%B61.jpg


Vielä olisi joitakin suhteellisen akuutteja sisustushankintatarpeita, mutta mennään nyt näillä aluksi. :)

Inspiraation iskiessä pääset shoppailemaan Ellokselle tästä!*

[Postaus sisältää mainoslinkkejä]