Taannoiselta risuretkeltä toin hieman tuliaisia kotiin.

IMG_9106.JPG

IMG_9107.JPG

IMG_9108.JPG

IMAG8468.jpg

Näistä oksista tekee mielestäni todella kauniin juurikin se, että ovat tuollaisia kelomaisia, kuolleesta puusta napattuja. Väri on siksikin tuollainen vaalean harmaa. Jäljellä on vielä naavaa (?) ja se antaa hieman koristeellisuutta oksille. Jos tulee halu saada noista vielä yksinkertaisempia, oksia voi hieman karsia ja samoin poistella tuota naavaa. Ja varmasti kestävät pitkään. Ovat lisäksi myöskin kauniimmat kuin esimerkiksi kaupasta ostetut peikonoksat (vai mitä ne nyt olikaan) ja mikä parasta, täysin ilmaiset! Ja lisänä näiden hankinnassa sai raitista ilmaa ja liikuntaa sekä sai nautiskella kauniista luonnosta. :)

IMAG8471.jpg

Maljan pohjalle hieman valkoisia koristekiviä. Täydellistä!

Myös sisällä asunnossa on tuliaisia retkeltä, mutta siitä lisää myöhemmin. :)