Uuteen kotiin muuttaessa sijoitin huonekalut siihen järjestykseen, jonka olin päähäni ennen muuttoa saanut. Ajattelin, että kun saan hieman kotia järjestykseen ja olen saanut hahmotettua tilan paremmin voin sitten muuttaa järjestystä. Nyt tämä aika koitti.

Picture+020.jpg
Ennen

Tavaraa on edelleen hieman missä sattuu, olen ollut aika laiska tekemään mitään isompia urakoita. Olen saanut muutamia vinkkejä kalusteiden järjestelystä ja tässä voikin ajan saatossa kokeilla joitakin erilaisia ratkaisuja, mutta nyt muutin järjestyksen sen mukaiseksi, mitä olin hieman itse ajatellut ja lisäksi parikin tyyppiä ehdotti seuraavanlaista ratkaisua. Näistä tyypeistä sen viimeisen potkun pers.... takamukselle antoi Sisusta siis... -blogin enne.

Picture+026.jpg

Picture+031.jpg

Picture+030.jpg

Picture+034.jpg

Picture+038.jpg

Tässä olisi siis tämänhetkinen uusi järjestykseni. Huoneeseen tuli huomattavasti enemmän avaruutta nyt, kun huonekalut eivät ole typerässä jonossa peräkkäin. Tuohon lattialle saisi nyt vaikka jonkun kivan matonkin ilman, että sitä tarvitsisi alkaa sijoittaa sohvien yms. alle. Ja tilaa on myös pikkuiselle sohvapöydälle, kunhan sellaisen jostain joskus hankin. Muutosta on tapahtunut myös näiden kuvien jälkeen, mutta siitä lisää myöhemmin.

Sillä välin kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa ennen blogia, jonne hän on suureksi ilokseni tehnyt postauksen kotini sisustussuunnitelmasta. Suunnitelma on hyvän maun mukainen ja tekstiäkin oli ilo lukea, sillä se seuraa ennen omaa hauskaa ja lennokasta tyyliä. Suosittelen kyseistä blogia muutenkin, siinä on miehellä hyvä maku ja kaunis koti! :)

sisustasiis_logo.jpg