Oikotiellä on myynnissä upea kaksio avokeittiöllä. Talo löytyy Kallion sydämestä Pengerkadulta hyvien yhteyksien ulottuvilta. Sijainti on hyvä, sen tiedän kyseisellä kadulla asuneena sanoa. Ainoa huono puoli joka näin suorilta käsin tulee mieleen on se, että asunnossa ei ole parveketta.

kallionvalkoinenhelmi.jpeg

kallionvalkoinenhelmi1.jpeg

Siis voi että noita lasisia pariovia, aivan ihanat. Ja samoin lattia on kaunis, kai sitä tulee aina vain haaveiltua lautalattiasta. ;) Noihin kaappeihin saattaisin minäkin saada mahtumaan vaatteeni ja muut tavarani. Asunto on remontoitu täysin vuosien 2010 ja 2011 aikana.

kallionvalkoinenhelmi2.jpeg

kallionvalkoinenhelmi3.jpeg

Pieni keittiö, mutta koska itse asuinhuone on iso, on mukaan saatu saareke ja se luo jo erillisyyttä olohuoneen ja keittiön välille. En osaa päättää kummanlaisesta keittiöstä pidän enemmän, saarekkeellisesta vai saarekkeettomasta. Kaipa siinäkin vaikuttaa keittiön yleisilme tapauskohtaisesti.

Tykkään kovasti myös vanhoille asunnoille tyypillisistä leveistä ikkunalaudoista.

kallionvalkoinenhelmi4.jpeg

kallionvalkoinenhelmi5.jpeg

kallionvalkoinenhelmi6.jpeg

kallionvalkoinenhelmi7.jpeg

Ja tuo eteinen, voi vitsi miten tilava. Kaappitilaa näyttäisi olevan reilusti.

kallionvalkoinenhelmi8.jpeg

Kylpyhuoneesta ei tämän tarkempaa kuvaa ole. Harmi, olisi ollut kiva nähdä tarkemmin tuota pesuallastilaa ja suihkutilaa.

Tässä vielä suuntaa-antava pohjapiirros.

kallionvalkoinenhelmi11.jpeg

Asunnon myyntitiedot löytyvät täältä.

Mitäs tykkäsitte?

Kuvat: Oikotie