Mika Tolvanen on suunnitellut kätevän korin Muutolle. Kori kantaa nimeä Hideaway ja on tyylikäs sekä yksinkertainen vaikka pyykkikoriksi. Sopii myös yleisesti mihin vain säilytykseen tai vaikkapa roskikseksi. Korkeutta korilla on puolisen metriä ja korissa on näppärä kansi. Materiaali on kumipäällysteistä muovia.

muutohideawaykorifinnishdesignshopmikato

muutohideawaykorifinnishdesignshopmikato

Tärkeimpänä suunnittelussa oli sisustuksellinen eli katseen kestävä säilytyskori käytännöllisyyttä unohtamatta. Korin ollessa auki, kansi liukuu näppärästi sivuun ja pysyy korin reunassa.

muutohideawaykorifinnishdesignshopmikato

Koria myy tällä hetkellä ainakin Finnish Design Shop* ja värivalikoimissa on harmaa, musta ja vihreä. Alla olevassa kuvassa näkyy myös keltainen, se olisikin aika hauska ja raikas sisustukseen, jossa tehostevärinä toimii keltainen. :)

muutohideawaykorifinnishdesignshopmikato

Hideaway säilytyskoriin pääset tutustumaan tästä*!

Mitäs tykkäätte?

Kuvat: Finnish Design Shop

[Postaus sisältää mainoslinkkejä]