IMG_9063.JPG

Postiluukusta kolahti tuossa jokin aika sitten mukava juttu, sisustuskirja. Kirja tuli tilaajalahjaksi, kun tilasi Avotakan kampanjasta neljä lehden numeroa. Tarjous on vielä voimassa ja siihen pääset alla olevasta linkistä.

Hyödynnä Avotakan edullinen tutustumistarjous!4 numeroa vain 22€ + tilaajalahjana Mukava Koti -sisustuskirja.

Jos Avotakka ei iske, Mukava koti -sisustuskirjan voi saada myös tilaamalla Talo & Koti -lehden 5 numeroa hintaan 26 euroa. Itselleni tulee myös T & K, tilasin sen pitkäksi ajaksi hyvällä tarjouksella viime vuoden Habitare-messuilta. Ja olen ollut tyytyväinen. :) Alla linkki Talo & Koti -lehden kamppikseen.

Talo&Koti - inspiroidu sisustamisesta! Hyödynnä tutustumistarjous: 3 nroa 15,90 tai 5 nroa 26€.!Lisäksi saat valitsemasi tilaajalahjan ja osallistut suurarvontaan.

Vaihtoehtona on siis myös tilata 3 numeroa hintaan 15,90 ja silloin tilaajalahjaksi saa kaksi Luhdan pyyhettä; harmaa 50 x 70 sekä valkoinen 30 x 50

 Ja sitten itse kirjasta... Olen vasta ehtinyt selata kirjan kuvat ja tässä syksyn mittaan aion paneutua myös tekstipuoleen. Kirja vaikutti kiinnostavalta sekä kauniita ja inspiroivia oli useita. Otin ihan maistiaisiksi muutaman kuvan kirjan sivuilta, jotta saisitte hieman makua kirjasta.

IMG_9064.JPG

IMG_9065.JPG

IMG_9066.JPG

IMG_9067.JPG

Itse miellyin muun muassa näihin kuviin. Kovasti on silmä alkanut pitää rustiikkisesta sisustuksesta, mutta kuitenkin yksinkertaisesta. Lisäksi myös kirkkaista väreistä keltainen on vielä äärimmäisen rakas itselleni ja kovasti ollaan tämän mieltymyksen kanssa porskutettu jo keväästä asti. Keltainen pysynee sisustuksessa mukana varmasti koko talven, sillä itselläni ei tälle syksylle ole tummempien värien suhteen innostusta. Vaaleaa, avaraa ja yksinkertaista piristävillä tehosteille. Siinä tämän hetken resepti. :)
Sisältää mainoslinkkejä