Uuden läppärin hankinta on ollut mulla kyllä varsinainen murheenkryyni. Tilasin Soneralta itselleni kesäkuun lopussa MacBook Airin, jota en koskaan saanut. Ensin tilaus ei ollut mennyt tukkurille perille, toisella kertaa mitään ei kuulunut mistään, kunnes kävi ilmi, että laite on loppunut tukkurilta. Monien sähköpostiviestien ja selvitysten jälkeen jouduin tyytymään vastaukseen, että voin joko peruuttaa tilaukseni tai jäädä yksinkertaisesti odottamaan korvaavaa laitetta.

display.jpg

Epätoivon hetkillä meinasin jo tilata Soneralle ilmestyneen MacBook Air 11 koneen, mutta maltoin mieleni. Työskentely niinkin pienellä koneella ei ehkä pidemmän päälle ole kovin kivaa. Ajattelin, että jos heille kerran nyt on tullut tuo 11", niin ehkä valikoimiin tulee täydennystä pian muutenkin.

Ja kappas, eilen sivuille ilmestyi uusin MacBook Pro 13. Hetki mietintää ja kone tilaukseen! Meinasin tosin jo seota, kun tilauksen jälkeen valikoima täydentyi vielä sillä penteleen MacBook Airilla. ;) No, pitäydyn nyt Prossa, sillä onhan siinä kuitenkin levyasema toisin kuin Airissa ja enhän mä nyt niin paljon konetta kanna mukanani, että se laitteen paino nousisi ensimmäiseksi prioriteeteissa. Nykyinen läppärini painaa yli 2,5 kiloa ja Pro vain 2 kg, joten ihan hyvä hankinta.

hero.png

Niinpä ensi viikon puolivälissä minulla pitäisi olla uusi läppäri, ihana alumiinikuorinen omenaiseni! <3