Mä tarvitsen lyhtyjä parvekkeelle, tai no kai se ennemminkin halu kuin tarve on, mutta ymmärrätte varmaan ;) Parvekkeellani on yksi lyhty, joka roikkuu parvekkeen ripustustangossa, mutta haluaisin jonkun ison esimerkiksi lattialle ja ehkä jonkun pienen tai keskikokoisen parvekkeen pöydälle. Viime vuonna joka paikka oli täynnä lyhtyjä, kun verkkokauppoja selaili, mutta nyt tuntuu jotenkin, että missään ei ole oikein minkäänlaisia kivoja. Ehkä se johtuu siitä, että nyt kun sellaisen haluaa niin niitä ei ole ;) Löysin kuitenkin muutamia ihan kivoja lyhtyjä ja tässä hieman valikoimaa.

BrosteLyhtyNetAnttila.jpeg
Broste lyhty / NetAnttila

ChromeLyhtyEllos.jpeg
Chrome lyhty 1- tai 3-osaisena / Ellos

EvaSoloHurricaneMyrskylyhtyFDS.jpeg
Eva Solo Hurricane Myrskylyhty / Finnish Design Shop

IittalaLanternKynttila%CC%88lyhtyFDS.jpe
Iittala Lantern kynttilälyhty / Finnish Design Shop

KastehelmiLyhtyNetAnttila.jpeg
Kastehelmi lyhty / NetAnttila

MadeleineLyhtyNetAnttila.jpeg
Madeleine lyhty / NetAnttila

lighthouse_white_with_candle_300_dpi_200
Normann Copenhagen Light House / KN2 Collection

Näistä ehdoton suosikkini on - kuinkas muutenkaan - tuo Normann Copenhagenin valkoinen Light House lyhty. Se on kivan iso ja sopisi mainiosti parvekkeelle lattialle. Huolisin toki nuo muutkin lyhdyt, kaikki ovat kivoja.