Oi vitsi, selasin netissä Hobby Hallin uuden kuvaston tuossa pari päivää sitten ja heti iski jotkut tuotteet syvälle tajuntaan. Tahtoo! :D

HobbyHallLasilyhdyt2Kpl.jpeg

HobbyHallMemoriesSa%CC%88ilytyslaatikko1

HobbyHallSomethingAnythingSa%CC%88ilytys

HobbyHallMiltonFrillatyyny.jpeg

HobbyHallSa%CC%88ilytysrahitPyo%CC%88rea

Sormi suoritti pienimuotoisia nykimisliikkeitä kyllä noiden lyhtyjen kohdalla, mutta sain lopulta sormen kontrolliin enkä vielä tehnyt tilausta. Noin on vaan niiiiiin ihanat, sopisi hyvin parvekkeelle toi isompi ja pienemmän voisi sijoittaa sisälle.

Muitakin kivoja tuotteita bongasin.

HobbyHallKoodilaskoshelmalakana.jpeg

HobbyHallMoccamasterDove.jpeg

NewsLehtiteline.jpeg

Helmalakana olisi todella tarpeellinen, kun tuo runkopatja on niin ruma, eikä vähiten siksi, kun herra R sitä aikoinaan tykkäsi repiä. Uusi kahvinkeitin alkaa varmaan aika pian olemaan ajankohtainen hankinta ja veikkaan, että tuo sävy Dove on valkoisempi kuin helmenvalkoinen? Ja viimeisessa kuvassa oleva lehtiteline on aika näppärän näkönen eikä kovin kalliskaan ja edelleen eteisestäni puuttuu säilytysratkaisu kiertoon lähteville lehdille, mainoksille jne.

Kuvat: Hobby Hall