Nyt mulla on mäkki! Nyt mulla on mäkki! Trallallei! :D

Mutta ohhoijakkaa, kun tämä vaatii totuttelemista kuitenkin. Äsken taistelin kuvia kamerasta koneelle ja kaikenlaista pientä juttua on, jotka vaatii oman aikansa, jotta niistä tulee rutiineja. Näppis on suhteellisen helppo, vaikka pikkuisen välillä sormet eksyilevätkin. Kauanko teillä muilla mäkin käyttäjillä on kestänyt tottua, varsinkin jos olette aiemmin käyttäneet PC:tä?

IMG_9097.JPG

IMG_9095.JPG

IMG_9094.JPG

Ja ei, kuvia ei vielä ole käsitelty mitenkään. En ihan niin pitkälle ole vielä tänään päässyt. :D

Jos jotain vinkkejä on, mitä haluatte mac-noviisille jakaa, niin sormet naputtelemaan vaan viestiä kommenttiboksiin! Olen jo oppinut PC:ssä käytettävän ctrl-näppäimen sijaan käyttämään mäkin cmd:tä. Pienin askelin eteenpäin, hih!

Hyvää yötä ja huomenta muruset! <3