Edessä on jälleen Ikea-reissu, huomenna meinaan. Muutama tavara kaipaa luokseni vielä. Ette ikinä arvaa, mä tarvitsen TAAS henkareita! Mun henkarit on ihan loppu eikä kaikki vaatteet ole siis mahtuneet henkareille. Paitsi että multa loppuu kohta tankotila vaatekaapista :D

IkeaBumerangValkoinen.JPG
Tällä kertaa riittänee yksi paketti eli kahdeksan henkaria.

IkeaKassettValkoinen16x26x15.JPG
Pienimpiä valkoisia Kassett-laatikoita CD-levyille. Näitä oli jo mustia, mutta koska haluan valkoisia! niin annoin mustat äidilleni.

IkeaBekv%C3%A4nPorrasjakkaraValkoinen.JP
Valkoinen Bekväm-porrasjakkara olisi tarpeen. Olen niin lyhyt, että tarvitsen säännöllisesti jakkaraa enkä todellakaan jaksa roudailla isompia tikkaita siivoukaapista jatkuvasti. Harmillista vain, että juuri nyt tätä valkoista versiota ei Ikean nettisivujen mukaan saa mistään tavaratalosta. :/

Kuvat: Ikea