Tänään juhlitaan blogini 1-vuotis syntämäpäivää! Niin se aika vain on hujahtanut ja vuoden olen tätä blogia kirjoitellut ja voi että, miten on ollut mukavaa! Olen tavannut täällä blogimaailmassa ihania ihmisiä, löytänyt upeita blogeja ja lukijoita on blogilleni kertynyt jo melkein 200. Aivan mieletöntä ja mikä parasta: rakastan bloggailua ja suureksi osaksi saan kiittää siitä myös teitä, ihania ja aktiivisia lukijoitani. Kiitos! <3 <3 <3

Näin ollen käynnistetään synttäriarvonta. Palkinnon tarjoaa tuore yhteistyökumppanini KN2 Collection, joten kiitoksia myös heille. :)

Arvonta.jpg
Palkintona on Normann Copenhagenin valkoinen Moon-tarjotin. Tarjotin on reiällinen ja monikäyttöinen. Ihana paikka raikkaille hedelmille tai vaikkapa alustaksi kauniille lyhdyille ja kynttilöille. Tarjottimen on suunnitellut Matthias Demacker

Arvonnan säännöt

1 ARPA - Jättämällä tähän arvontapostaukseen kommentin, jossa kerrot, mikä on suosikkituotteesi KN2 Collectionin valikoimista. Voit joko linkittää suosikkituotteesi tai kertoa vain tuotteen nimen.

2 ARPAA - Kertomalla yllä olevan mukaisesti suosikkituotteesi tämän postauksen kommenttiboksiin ja olemalla julkinen lukijani  tai liittymällä julkiseksi lukijakseni (Bloggerin kautta blogini sivupalkissa kohdasta "Lukijat").

3 ARPAA - Kerro, mikä on suosikkituotteesi KN2:n valikoimasta + olemalla julkinen lukijani tai liittymällä lukijakseni + linkittämällä tämän arvonnan omaan blogiisi. Linkityksessä voit käyttää tämän postauksen arvontakuvaa.

4 ARPAA - Yllä mainittujen lisäksi tykkää myös blogini Facebook-sivuista (löytyy blogini sivupalkista).

Arvonnassa on siis mahdollisuus saada jopa neljä arpaa! :) Kerrothan kuinka monella arvalla olet mukana (esim. mukana kolmella arvalla: kommentti + lukija + FB)

HUOMIOITAVAA: Edellisissä arvonnoissa on ollut hieman epäselvyyksiä lukijaksi kirjautuneiden nimimerkeissä, eli kerrottehan millä nimellä olette kirjautuneet lukijakseni jos se on eri nimimerkki kuin millä kommentoitte! Anonyymit, muistakaa liittää kommenttiinne tarpeeksi omaperäinen ja tunnistettava nimimerkki. :)

Arvonta päättyy sunnuntaina 15.7.2012 klo 20.

Onnea kaikille arvontaan! <3

                                                                                                             

KN2 Collection tarjoaa myös synttäreiden kunniaksi kaikille White & Fresh blogin lukijoille 15 % alennuksen heinäkuun 2012 aika tehdyistä tilauksista! Alennus ei koske kodinkoneita.

Alennuksen saa koodilla WF1VUOTTA

Shoppailemaan pääset tästä! :)

[Postaus on tehty yhteistyössä KN2 Collectionin kanssa]