Kävinpä pitkästä aikaa tutkailemassa Jyskin valikoimia ja löysin ihan kivoja juttuja kotiin. Tai siis Jyskin nettisivuillahan mä kävin pyörimässä ja pään sisälläni pohdiskelin mikä olisi kivaa, tai no pääasiassa tällä kertaa ihan tarpeellista. Muutamia suhteellisen akuutteja hankintoja olisi ostoslistalla.

kannellinens%C3%A4ilytyslaatikko.jpg
Kannellisia säilytyslaatikoita mm. kausivaatteiden säilytykseen

kenk%C3%A4kaappi65x100cm.jpg
Kenkäkaappi 65 x 100 cm

Kenkäkaappia mietiskelin tuohon naulakkosyvennykseen. Syvennys on 75 cm leveä, joten tuo 65 cm olisi aika passeli. Kaapin voisi laittaa syvennyksen perälle ja eteenhän sitten melkein väkisinkin tulisi takkeja. Haluaisin kengät sijoitettua nätisti eteiseen, kun nyt ne ovat - vaikkakin nätisti rivissä - kaikki tuossa näkyvillä. Joku teline joka tapauksessa olisi saatava, mieluiten umpinainen.

koristetyyny45x45raita.jpg
Ihanat raidalliset sisustustyynyt 45 x 45 cm

lehtiteline.jpg
Lehtiteline (eteiseen kierrätettävälle postille)

Nyt kaikki mainospostit yms. kierrätykseen menossa olevat paperit lojuvat eteisen ulko-oven vieressä lattialla tai eteisessä tuolilla. Jotenkin vaan niin ruman näköistä, että olisi sinänsä kiva, jos ne saisi jonkinlaiseen sopivaan säilytystilaan.

lipasto50x82.jpg
Lipasto CONWAY 50 x 82 cm (l x k)

Tätä Conway-lipastoa ajattelin eteiseen ulko-oven viereen. Laatikoihin saisi säilöttyä talvisin vaikkapa pipot, lapaset yms. ja päälle voisi sijoittaa jonkin kivan kipon, johon sitten voisi laskea matkakortin, kukkaron yms. Ja sitten saisi vaikka tuon huonetuoksun eteiseen, jotta kotona odottaisi sitten kiva tuoksu. :)

peili36x127cm.jpg
Peili 36 x 127 cm (syvyys 2 cm)

Olen kaksi kuukautta turvautunut kylppärin peiliin ja paljon arponut ulkonäköäni ja viimeistään hississä vasta nähnyt kokonaiskuvan. Kyllähän tytöllä täytyy peili kotona olla!

peitto.jpg
Peitto

Peiton ja tyynyjen uusiminen on ehdottomasti edessä syksyllä, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Vanhat voikin sitten heittää ihan suosiolla roskiin tai ehkä jopa viedä ihanille eläimille Hesyyn!

senkkisantafematala.jpg
Santa Fe senkki, matala (160 x 55 cm)

Sitten tämä ikuisuusongelmani eli olohuoneen (nyk. asuinhuoneen) säilytys. Olen pitkään halunnut Beståa ja vielä ei ole ollut tilaisuutta sitä hankkia. Tykästyin tähän korkeakiiltovalkoiseen Santa Fe-senkkiin. Leveydeltään ihan ok, vaikka ei tietysti mahdu yhtä paljon kuin 180 senttiseen Bestån. Tämä on kuitenkin tyylikäs juurikin korkeakiiltoisuuden sekä metallijalkojensa vuoksi ja korkeus olisi aika passeli ajatellen television sijoittamista. Beståa on 64 senttisenä ja 38 senttisenä ja korkeampi olisi säilytyksen kannalta parempi, mutta toisaalta matalampi vaikka jalustakehikolla voisi toimia paremmin televisiotasona.

s%C3%A4ilytyslaatikkokylpyhuone.jpg
Säilytyslaatikko kylpyhuoneeseen

teleskooppiikkunalastajasieni.jpg
Teleskooppi ikkunanpesin/-lasta

Olen miettinyt, että jokin pesin-lastayhdistelmä olisi hyvä ajatellen parvekelasien pesemistä. Hieman hankalaksi menee, jos ensin pesee ikkunan ja yrittää sitten mahdollisimman nopeasti vaihtaa varteen lastaa, jotta saa ylimääräiset vedet pyyhittyä.

tyyny.jpg
Tyyny

Tällaisia hankintoja olisi mielessä ja Jyskistä voisi jotain kotiuttaakin. :)

Mitäs muut tykkäävät Jyskistä ja sen valikoimista, käytättekö koskaan kyseistä liikettä?


Kuvat: Jysk