Kävin viime viikolla näöntarkastuksessa, Specsaversillä on vielä tämän viikon ajan kamppis, jonka aikana näöntarkastus on ilmainen. Itselläni on eriparisilmät eli toinen silmä miinusta ja toinen plussaa. Olen pannut merkille viime aikoina, että lasit silmilläkin istun usein koneella otsa kurtussa ja välillä silmien yläpuolelta särkee. No, olihan siellä muutosta tapahtunut ja juurikin siihen suuntaan, että plussaa on tullut lisää ja miinusta vähentynyt. Oireet siis sopisivat näönmuutokseen.

On aika lähteä etsimään kehyksiä ja tällä kertaa haluan lasit, jotka toisivat kasvoille hieman ilmettä. Onhan lasit nykyään varsin oiva asustekin. :) Käytän laseja ollessani koneella, lukiessani ja katsoessani televisiota. Muutoin tarvetta kokoaikaiselle lasien käytölle ei ole, mutta olen päättänyt, että nyt valitsen sellaiset kehykset, että voisin näyttää edes vähän tyylikkäältä jos päätän haluta käyttää laseja tuolla menoissa ja meiningeissäkin. :)

Alla tuhat ja sata kehystä, joihin huomioni kiinnittyi seikkaillessani Specsaversin sivuilla ja testaillessani niitä omaan kasvokuvaani. Olisikohan kiinnostava tyylisuunta kenties jopa nähtävissä alle keräämistäni kehyksistä? ;)

anglie.jpg
Anglie

blush.jpg
Blush

bryony.jpg
Bryony

eira.jpg
Eira

frenchconnection.jpg
French Connection

hilfiger.jpg
Tommy Hilfiger

jan.jpg
Jan

jasperconran27.jpg
Jasper Conran 27

jasperconran46.jpg
Jasper Conran 46

karenmillen.jpg
Karen Millen

mands.jpg
Mands

megan.jpg
Megan

missoni26.jpg
Missoni 26

missoni29.jpg
Missoni 29

missoni35.jpg
Missoni 35

osiris698.jpg
Osiris 698

redordead.jpg
Red or Dead

zebra.jpg
Zebra

Haluaisin siis selkeästi kehyksiin hieman vahvuutta, joka toisi ilmettä paremmin. Ongelma vain on siinä, että olen kovin vaalea niin musta on aika vaikea väri. Pitää kuitenkin kokeilla kaikenlaista, jos vaikka kuitenkin tärppäisi. :)