Pitkästä aikaa hieman juttua Methodin tuotteista. Olen nyt käyttänyt loppuun Eettiseltä Luksukselta kokeiluun saamani laventelin tuoksuisen yleispuhdistussuihkeen ja oli sille tarvettakin. Sillä putsasin vanhan kotini pinnat ennen muuttoa ja täällä uudessa kodissa kaapit yms. ennen tavaroiden paikoilleen sijoittelua.

picture+057.jpg

Laventelin tuoksu oli miellyttävä, ei liian voimakas eikä liian pliisu. Tuoksu ei mielestäni jää juurikaan jälkeen päin tuoksumaan ja toisaalta ihan hyvä. En ehkä välttämättä toivoisi esimerkiksi ruokakaappien tuoksuvan voimakkaasti puhdistusaineelta. Puhdistusteho on ollut mieleeni ja riittänyt käyttötarkoituksiini. Rasvan on irroittanut ja muut suhteellisen hyvin irtoavat tahrat. Voisin käyttää tätä jatkossakin, mutta koska pullo on riittoisa, sitä ehkä kuitenkin kaipaa välillä vaihtelua tuoksuihin. Seuraavaksi olen miettinyt kokeilevani yleispuhdistusaineena Methodin Klementiiniä. Kyseessä on keittiösuihke, mutta miksei se toimisi myös yleispuhdistajana.Tällä hetkellä mennään äidiltä saadulla Ajaxilla... huh huh, miten sitä onkin herkkänä noihin niin sanottuihin marketti-pesuaineisiin, kun on tottunut käyttämään näitä miedompia pidemmän aikaa.

picture+058.jpg

Ulkonäkökin on muuten muuttunut Methodin puteleissa. Nyt ne ovat kevyesti kulmikkaita ja näin niihin on mielestäni saatu hieman särmää ja tyylikkyytä. Eiväthän ne ihan samassa sarjassa vielä keiku LA Bruketin ja Mummi-pesuaineiden ulkonäön kanssa, mutta silti ovat tarpeeksi kivan näköisiä, että niitä kehtaa pitää esilläkin.

Voin siis suositella tätä laventelin tuoksuista suihketta. Kannattaakin kurkata oman lähimarketin valikoimia, jos vaikka löytyisi. Prismoissa on jonkinlainen valikoima Methodia, samoin Stockmannilla. Netistäkin voi Methodia hankkia ja listan jälleenmyyjistä löytää Eettisen Luksuksen kotisivuilta. Myös NetAnttila on ottanut Methodin valikoimiinsa.

Lisää tästä tuotteesta pääsee lukemaan tästä!

[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]