Mulla on koko päivän ollut semmoinen tunne, että olisi jotain sanottavaa. Joten tässä tulee:

Te olette ihania! Joka päivä olette kuluneen vuoden ajan olleet mukanani ja tuoneet iloa päiviini kommenteilla ja upeilla blogeillanne. Jotkut teistä tuntuvat todella läheisiltä ja olenkin haaveillut, että olisi kiva tavata teistä edes joitakin. Yhden ihanan bloggaajan olenkin tavannut ja ystävyys syntyi välittömästi. <3 Mutta siellä teidän joukossa on vielä monen monta tyyppiä, jotka haluaisin tavata ja tutustua paremmin.

Picture+271.jpg

Että halusin vaan tulla kertomaan teille, kuinka paljon minulle merkitsette. 

P.S. Jos joku kokee halua tutustua minuun blogin ulkopuolellakin, niin saa tulla kertomaan. Jos ei julkisesti niin vaikkapa sähköpostilla.  Itse olen alkuun hieman ujo, joten ehdottelukynnykseni voi olla hieman korkea. ;)

P.S. Mä oon ihan ok, vaikka vaikutankin nyt vähän höpsöltä varmaan tämän postauksen myötä, hihi!