Olin kyllästynyt vanhan kotini tiskipöytään, joka oli ajan myötä naarmuuntunut ja pinttynyt paikka paikoin. Odotin kuin kuuta nousevaa uutta tiskipöytää, jonka saisin uuden kodin myötä. No, eipä olisi tarvinnut riemastua etukäteen siitäkään. ;)

Picture+005.jpg

Picture+003.jpg

Picture+006.jpg

Uskokaa tai älkää, näistä suurin osa on oikeasti ihan vedestä tulleita tahroja. On toki mukaan eksynyt pari kahviläikkääkin. Vihaan tiskipöytäni pintaa! Puhdistus on hankalaa ja olenkin kokeillut vesipesun lisäksi erilaisia puhdistusaineita, tiskiainetta sekä teräspinnoille tarkoitettua puhdistusainetta. Mulle on kerrottu, että tiskipöydässä on valmistajan jäljiltä jokin suojapinta, mutta sanonko mihin tuommoiset suoja-aineet voi tunkea, jotka aiheuttavat vesitahrankin pinttymisen! Nämä kuvissa olevat tahrat kun puhdistaa, jäljelle jää kuitenkin ikävät rinkulat tahroista. Jos kyse on tosiaan suojapinnasta, niin haluan sen äkkiä pois!

Seuraavaksi ajattelin pyörittää tiskipöydän pinnan kauttaaltaan Universal Stonella, josko se irrottaisi oletettua suojapintaa. Onko kellään muulla ollut samanlaisia ongelmia uusien tiskipöytien kanssa?!

Ja niin, myös tiskipöydän pinta on naarmuuntunut kahvinkeittimen siirtelystä. Tuolta kaapin alta kun sitä välillä vedän enemmän esiin, että saan vedet kaadettua säiliöön, niin siitä on muka pinta naarmuuntunut! Siis täh, eihän kahvinkeittimen pohjassa ole mitään mikä voisi naarmuttaa? Tsekattu on eikä koskaan aiemmin missään muussa kodissa ole tällaista tapahtunut.

Huokaus!!! ;)