Näitä postauksia H&M:n Home-malliston syysuutuuksista näkyy monissa blogeissa, mutta sallinette silti mun esitellä omatkin suosikkini? ;) Itse en ole juuri nyt kovin tummien värien hurmiossa, joten suosikkeihini valikoitui paljon vaaleaa.

hmkannellinenlasipurkkikirkas.jpg

hmkannellinenmetallipurkkivalkoinen.jpg

hmkuminauhalakanavalkoinen.jpg

hmmetallinenlaatikkostoragevalkoinen.jpg

hmmetallipurkkibakeryvalkoinen.jpg

hmpeilisamettinauhoillamusta.jpg

hmpussilakanasettirusettipainatuksellava

hmsatiinityynyliinavalkoinen.jpg

hmtyynynp%C3%A4%C3%A4llinenhopea.jpg

Mukana ripaus mustaa ja mahtuipa sekaan jotain hopeistakin. Jos ei nyt ihan vakkariksi sisustukseen, niin ehkä silloin puolen vuoden päästä, kun on se tähän aikaan vuodesta vielä nimeltä mainitsematon perhejuhla. ;)

Aika monien muidenkin suosikkeja nämä, vai?