Vihdoinkin on aika esitellä teille uusin rakkauteni, valkoinen nahkasohva. Aiemmin sohvasta on näkynyt vain vilauksia. Nyt napsin useamman kuvan eri kuvakulmista, silläkin uhalla, että kaikenlaisia roippeita näkyy taustalla.

Picture+148.jpg


Picture+150.jpg


Picture+151.jpg


Picture+152.jpg


Picture+154.jpg


Picture+155.jpg


Picture+157.jpg


Sohva on siis ostettu Kodin Ykkösestä (netin kautta) ja ostos oli nappiosuma. Kyseessä ei ole semmoinen upottava löhösohva, mutta kuitenkin mukava ja pehmeä istua. Olen 100% tyytyväinen ostokseeni. Sohva on kolmen istuttava ja leveydeltään 220 cm. Käsinojat ovat leveät, joten läppärikin mahtuu mukavasti siihen. :) Väri on oikeasti valkoinen, ei mikään kellertävä tai kermaan taittava. Omassa käytössä ei myöskään istuintyynyt ole liukuneet pois paikoiltaan ja se miellyttää valtavasti. Vanhan sohvan istuintyynyjä sai olla jatkuvasti tökkimässä paikoilleen. Samoin selkänojatyynyt ovat sopivan jämäkät eivätkä mitkään heittopussit, kuten vanhassa sohvassani. Ihanaa, kun sohva pysyy käytössäkin "kasassa"! <3

Toissailtana Kodin Ykkösen valikoimissa näitä näytti taas pienen tauon jälkeen olevan, samoin sarjaan kuuluvia nojatuoleja ja raheja. Haluaisin tosi kovasti tämän sarjan rahin, mutta kotini on siihen uskoakseni liian pieni. Tosin se saattaisi muutoin mennä vaikka divaaniosasta. ;)