Picture+037.jpg

Picture+038.jpg

Picture+039.jpg

Picture+040.jpg

Picture+045.jpg

Picture+046.jpg

Picture+048.jpg

Picture+049.jpg

Picture+050.jpg

Picture+051.jpg

Picture+055.jpg

Picture+056.jpg

Picture+060.jpg

Picture+061.jpg

Tällainen kuvapläjäys vielä tyhjästä asunnosta. Nyt on koti esitelty tyhjänä ja seuraavaksi alkaa pikku hiljaa tulemaan sisustusjuttuja. Tänään vihdoinkin on siis muuton aika! Ihan kohta lähdenkin hakemaan avaimia, viemään jotain pientä asunnolle ja laittamaan jääkaapin ja pakastimen päälle. Yhdeksältä alkaa todelliset tohinat ja iltapäivään mennessä on tarkoitus olla vanhasta kodista pois, hakea postilaatikosta vielä sinne mahdollisesti tulleet postit, jättää avaimet alakerran naapurille ja sitten vaan uuteen kotiin asumaan! :D Illalla tulloo kaveri auttelemaan elektroniikan asentelun kanssa, ehkä jos vaikka eteiseenkin saisi valaisimenkin jo laitettua!