Samalla kun lähdin karsimaan ja uudistamaan kotini sisustusta, aloitin uudistusprojekteja muillakin elämän osa-alueilla. Yksi näistä osa-alueista on karderoopin päivitys sellaiseksi, mistä pidän. Olen aika hyvin päässyt projektissa alkuun, mutta jos lähtökohtana oli hupparit, kollarit ja tennarit, niin onhan se selvää että projekti ei ole valmis ihan pian. ;) Tässä muutama kollaasi vaatteista, joita olen tilaillut alennusmyynneistä. Kuvaavat ehkä enemmän sitä, mikä on pukeutumistyylissäni uusi suunta.

Desktop14.jpg

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty25.jpg

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty26.jpg

Jonkin verran vaatteita on jo kotiutunut - niistä ei ole valitettavasti kuvia - ja jonkin verran olen myöskin palautellut. Aion olla tarkkana vaatteiden tyylin ja sopivuuden kanssa, jotta vahinkolaukauksilta vältytään. Aika näyttää, mitkä tarkoin harkitut vaatekappaleet lopulta pääsevät kaappiini asti.

Millainen on teidän karderoopin tyyli ja millaisia alehankintoja aiotte tehdä?