Pistin äsken tilaukseen pari tarpeellista sisustukseen liittyvää juttua.

ariettasijauspatja.jpg

Uusi sijauspatja jenkkisänkyyni. Vuodessa on mennyt petari huonoon kuntoon ja nyt se on uusittava. Ei oikein ole puhtaita petivaatteitakaan kiva vaihtaa, vaikka saahan sen patjan piiloon tietenkin. Mutta näin tällä kertaa, siihen asti kunnes on aika hankkia uusi sänky.

teemalautanen17cm.jpg

Lisäksi päätin kartuttaa Teema-astiastoani leipälautasilla. Lautaset ovat nyt Hobby Hallin kanta-asiakastarjouksessa. Alennus ei ole iso, mutta säästää siinä kuitenkin edes hieman kun nämä pitää jossain vaiheessa hankkia kumminkin. Suurin tarve on ollut juurikin leipälautasille. On tuntunut hieman pöljältä asetella pari siivua leipää isolle ruokalautaselle. Loput osat astiastosta saavat jäädä odottamaan vielä pidemmäksi toviksi. Pärjään hyvin noilla Housen kahvikupeilla ja kulhoilla.

Tässä nämä nyt sitten olivat. Parvekkeella odottelee sijoitusta ja kuvaamista yksi ostos vielä. Nyt onkin sitten hyvä aloittaa ostolakko-heinäkuu, ehkä jopa -elokuu. Aiheesta lisää pian! Nyt jatkan möllöttelyä täällä kotosalla, eilinen lipsahti hieman viihteen puolelle pitkästä aikaa, joten olokin on sen mukainen. ;)

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille! <3