Huomenna olisi vuorossa shoppailupäivä Ikeassa. Kasasin hieman tuotteita, joita uuteen kotiini tarvitsisin. Muutamat tuotteet ovat roikkuneet ostoslistalla jo pidempään ja jatkavat edelleen roikkumistaan, mutta osan näistä olen ajatellut kotiuttaa huomenna, jotta saan sisustusprojektini paremmin käyntiin.

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty2.jpg

 Stave-peili valkoisena 40 cm x 160 cm, Bumerang-vaateripustimia valkoisena sekä Antonius-runkoritiläkori työtasolla. Tuo Antonius toimii yhtenä vaihtoehtona siivouskaapin järjestelyratkaisuksi. Leveyttä tuolla on 44 cm, syvyyttä 54 cm ja korkeutta 72 cm. Leveydeltään ja syvyydeltään sopisi siivouskaappiin hyvin.

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty3.jpg

Mammut-lastenjakkara sopisi kivasti suihkujakkaraksi ja Hemnes-hylly puolestaan kylppärin pyykkikaapin viereen tai toiselle puolelle kylppäriä niin kauan kun en vielä omista pesutornia. Jakkara ja hylly tietenkin valkoisina!

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty4.jpg

Leende-karahvi, Förnuft-aterimet (24 osaa) kaveriksi jo aiemmin hankkimilleni saman sarjan aterimille. Jotenkin tuntuu, että vaikka itekseen asuu niin lusikat sun muut on aina likaisena eikä puhtaista tietoakaan! ;) Lisäksi 2 cm leveät koukut keittiön kaapin oveen, jotta saa keittiöpyyhkeen roikkumaan. Keittiön naulakon asentamisessa oli pojilla mennyt joku vipu päässä väärin päin ja naulakot on laitettu todella tyhmään paikkaan.

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty5.jpg

Eri kokoisia Kassett-laatikoita piuhoille/johdoille, DVD-elokuville ja CD:ille. Koristehiekkaa/-kiviä mustana, valkoisena sekä tietenkin kevään ja kesän tehostevärisenä eli keltaisena! Nahanpuhdistussetti valkoiselle nahkasohvalleni sekä iänikuinen ostoslistalla keikkuja eli 180 cm leveä korkeakiiltovalkoinen Bestå. Vielä tämän vuoden puolella saan hankittua tämän kauan kaipaamani ja rakastamani Bestån. <3

Lisäksi lämpimästi tervetuloa uudet ja hieman vanhemmatkin lukijat, teitähän on tullut ihan hirmuisesti lisää muutamassa päivässä! Toivottavasti viihdytte <3 :)