Olen viimeisen vuoden toivonut uutta kameraa. Blogin alkutaipaleella kuvasin puhelimellani (noloja kuvia kyllä!) ja sitten sain ystäväni vanhan Canonin PowerShot A520:n. Sillä sain jo hieman laadukkaampia kuvia - en tosin aluksi - ja opin myös kärsivällisyyttä kuvaamisessa ja siten parani hieman kännykkäkamerallakin otetut kuvat. Voi sanoa, että kuvanlaatu on parantunut huimasti blogin elämän varrella. Mutta... kuvanlaatu voisi parantua vieläkin! En vain ymmärrä kameroista mitään eikä minulla ole aavistustakaan, millainen kamera olisi aloittelijalle hyvä. Tiedän, että haluan hyviä kuvia hyvillä kuvausominaisuuksilla sekä mahdollisimman keveän kameran, jotta pystyisin kantamaan sitä tuolla menossa mukana eikä tulisi tarvetta lähteä hapuilemaan helposti käytettävissä olevaa puhelinta. Keräsin kollaaseihin muutamia kameramerkkejä ja malleja Rajala ProShopin valikoimista. Nämä vetoavat minuun eniten ja näistä olen eniten kuullut.

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty28.jpg

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty27.jpg

kameracanoneos600D+18-55ISIIKITrajalapro

Jokin tällainen uudenlainen pienempi digijärkkäri olisi kiva, nämä eivät kai paina kovinkaan paljoa (paitsi tietenkin täydessä varustuksessaan) ?

kameranikoncoolpixs9100rajalaproshop.jpg

Vai saisinko hyviä ja laadukkaita kuvia ihan pelkällä pokkarilla?

Kertokaa te hyvät kokeneemmat kanssabloggarini millaisia kameroita teillä on ja millaista kameraa te suosittelisitte juuri minulle? Tahtoisin niin paljon parempia kuvia ja oppia kuvaamaan!