Ihanille kesäpäiville ja -illoille riittää nyt lukemista. Lehtiä on kertynyt ja sen kyllä huomaa. ;)

Picture+260.jpg


Picture+261.jpgEi lopu siis inspiraatiotkaan, eiköhän näiden kansien sisältä löydä kaikenlaista mielenkiintoista! Näistä mun lehdistä Avotakka ja Talo & Koti kuuluvat tuoreeseen A-lehtien asumisen erikoiskamppikseen*, joka tarjoaa 4 lehteä hintaan 21 euroa ja tilaajalahjaksi Pro Chef-kokkiveitsen. Edellä mainitsemieni lehtien lisäksi tarjouksessa ovat myös Meidän Mökki, Meidän Talo, Viherpiha ja Kotivinkki. Jos siis tämä ihana lehtikavalkaadini sai jossa kussa aikaan tilausinspiraation, niin tarjouksen pääsee hyödyntämään täältä!*

EDIT: Ainakin Avotakan seuraavassa numerossa on muhkea asuntomessupläjäys! Heinäkuun numero ilmestyy 11.7.2012!

Postaus sisältää mainoslinkin.