Picture+012.jpg

Picture+015.jpg

Picture+016.jpg

Picture+017.jpg

Picture+018.jpg

Picture+019.jpg

Picture+020.jpg

Picture+021.jpg

Picture+022.jpg

Picture+023.jpg

Picture+024.jpg

Picture+025.jpg

Picture+027.jpg

Picture+028.jpg

Picture+029.jpg

Ei mitään erikoisia räpsyjä, mutta jotain ihan pientä innokkaille sisustuspostausten odottajille. Täällä ollaan vasta aivan alkutekijöissä. Astioita on kone pyöritellyt, jotta niistä saa pakkausmateriaalien pölyt ja töhryt pois. Hiljalleen pääsee siis astiakaappejakin täyttämään. Ensi viikolla pitää lähteä tutustumaan pesulaan, jotta saa liinavaatteet pestyä. Ovathan ne puhtaita, mutta kissan jäljiltä niissä on jonkin verran karvoja joiden toivon poistuvan viimeistään kuivausrummussa. Onneksi oli ihan käyttämättömät, vielä paketissa olevat H&M:n valkoiset pussilakanat mustilla tereillä. <3 Niissä ei todellakaan ole kisunkarvoja :D

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! :)

P.S. Täytyy muuten vilauttaa mustille ballerinoilleni hieman Universal Stonea!