Eilen oli todellinen ystävänpäivä! Ohjelmassa piti olla kyläily ystävän luokse ja illemmalla toisen ystävän kyläily tänne nettiasennusjuttujen merkeissä, mutta päivästä ja illasta kehkeytyi niin paljon enemmän. Ensin tosiaan vierailin ystäväni luona ja siinä jonkin hetken turistiin tyttöjen juttuja ja kaffiteltiin. Nettiasennusjutskatkin meni kuten piti, mutta sitten lähdettiinkin tämän toisen ystävän kanssa Kaivopuistoon jäätelölle.

Picture+162.jpg

Picture+168.jpg

Picture+176.jpg

Picture+189.jpg
Kookos- ja lakritsijäätelöä (Helsingin Jäätelötehtaan tietenkin!), nam!
No kuinka ollakaan, päätimme hieman kävellä jäätelöiden päälle ja eksyimme omalta osaltamme korkkaamaan Mattolaiturin. :) Ihana oli nauttia maukas 8,5 euron Crowmoor viileässä merituulessa ja auringon porottaessa taivaalta. <3

Picture+190.jpg

Picture+193.jpg

Picture+194.jpg

Picture+195.jpg

Picture+198.jpg

Picture+199.jpg

Picture+202.jpg

Picture+203.jpg

Picture+208.jpg

Picture+209.jpg

Picture+212.jpg

Picture+213.jpg

Picture+214.jpg

Picture+219.jpg

Tämän jälkeen ajeltiin ympäri Helsinkiä, nautiskeltiin merimaisema- ja omakotitaloaluereiteistä. Päädyimme vielä kahville Aurinkolahden hiekkarannan kupeessa sijaitsevaan uuteen Robert's Coffee -kahvilaan. Siis mieletön paikka, sinne tahdon uudelleen! Robert'silla on aina hyvä kahvi ja siihen kun lisätään Aurinkolahden upeat maisemat, niin voilá!

Picture+220.jpg

Picture+221.jpg

Picture+223.jpg

Ja jotta ilta olisi ollut täydellisempi kuin se jo näin täydellisenä oli, tapasin vielä kolmannenkin ystävän pienessä ja viihtyisässä baarissa, jossa nautin pari hyvää Magnersia.

Picture+225.jpg

Siis niin ihana päivä oli, etten hetkeen muista tällaista kokeneeni. Mut niin ne hyvät asiat usein kasautuu samalle hetkelle, aivan kuin ne huonommatkin. :) Nyt kelpaa viettää juhannusta kotona.

Aurinkoista juhannusta kaikille teille ihanille! <3