Jokin aika sitten tilasin Members.comista* Humanity Wrap-around Braceletin ja olen sen vihdoin ranteeseeni saanut. Ihana! <3 Harakka mikä harakka ;)

Picture+070.jpg

Picture+071.jpg

Picture+072.jpg

Picture+078.jpg

Picture+082.jpg

Picture+080.jpg

Ranneke on aitoa nahkaa tietenkin ja väriltään tietenkin kultainen, mikäs muukaan! Vaihtoehtoja oli useita, mutta koska kulta lempparini koruissa niin tämä valikoitui. Members.comissa* on ollut nyt oman jäsenyyteni aikana kaksi kertaa näitä Humanity rannekkeita hyvässä tarjouksessa, joten jos joku kiinnostui, kannattaa liittyä jäseneksi ja jäädä seurailemaan tilannetta. Olen tilannut sieltä itse jo useampia tuotteita eikä vielä ole tarvinnut pettyä eikä palauttaa. :)

Members.comiin tutkimusretkelle pääset tästä*! Ja samaisesta linkistä pääset myös rekisteröitymään, jos et jo olet jäsen. Suosittelen! :)

Postaus sisältää mainoslinkin