Pieni mutta pippurinen, niinhän se sanontakin kuuluu. Olin saanut rakennuttajan kuvista mielikuvan hieman isommasta kylppäristä, mutta se osoittautuikin kuvitelmiani pienemmäksi. Mutta jos kylppäriä vertaa tämän tulevan entisen kotini kylppäriin, niin ei kuitenkaan ole mitään epäselvää siitä, kumpi vie voiton. :)

Picture+004.jpg

Picture+005.jpg

Picture+007.jpg

Pyykkikaappi kahdella ritiläkorilla ja säilytystilaa pesuaineille. Korien yläpuolella on vielä yksi hylly ja lattiatilankin voi hyödyntää.

Picture+008.jpg

Tasainen lavuaari! Tässä nykyisessä kodissani lavuaari on ollut hieman kallellaan ja aina saa pohtia, milloin lavuaarin reunalla mahdollisesti olevat putilot kaatuvat. :) Ja käsisuihku!!! Täällä sellaista ei ole ollut.

Picture+081.jpg

Seinälaatta ihanaa valkoista ja isoa!

Picture+082.jpg

Tummanharmaa laattalattia (salama vaalentaa)

Picture+083.jpg

Pesuaineiden säilytyksen suhteen sama ongelma kuin vanhassa kodissa: noihin alustoihin ei paljon mahdu. Toisaalta suihkun vieressä olevaan pyyhkeenkuivatustankoon voisi ehkä ripustaa jonkinlaisen säilytysjärjestelmän... sen ja suihkun väliin on tulossa kuitenkin suihkuverho, niin ei hirveesti roisku kaikenlaista.

Enää kaksi päivää muuttoon!!! <3