Tässä tulisi kuvia hieman tulevasta keittotilastani. Tila on osa asuinhuonetta ja aika pieni. Riittää kyllä minulle oikein hyvin. Sinänsä pidän kyllä pienuudesta, sillä tasojen pitäminen siistinä on varmasti huomattavasti helpompaa ja motivoivampaa, kun kaikki on yhdessä huoneessa ja selkeästi näkyvillä. Kuvat on otettu tulevasta kodistani asuntonäytössä ja puhelimellani, joten laatu ei ole parasta mahdollista. Edelleenkin otan vastaan jostain paremman kameran, jos joku sellaisen haluaa minulle antaa. KHIH! ;D

Picture+030.jpg

Keittiö parvekkeen ovelta kuvattuna

Picture+031.jpg

Keittiö kuvattuna (asuin)huoneen toiselta puolelta

Picture+032.jpg

Jääkaapin vieressä on iso korkea hyllykaappi, jonne saa mahtumaan vaikka mitä! En ole vielä päättänyt, mitä kaappiin sujautan, mutta sekin selviää varmasti ajan kanssa.

Picture+033.jpg

Picture+034.jpg

Jääkaapin ovi sisältä päin. 

Picture+035.jpg

Jääkaappi sisältä. Tykkään, että vihanneslaatikot ovat läpinäkyviä. Näkee heti, mitä laatikoissa on eikä pääse vahingossakaan unohtumaan jokin tuote tuonne pilaantumaan. :) Pulloille on myöskin oma paikkansa, siitäkin plussaa. 

Picture+036.jpg

Pakastin, jossa myöskin läpinäkyvät laatikot. 

Picture+041.jpg

Uusi ihana keraaminen lieteni. On se vaan niin paljon siistimpi, nätimpi ja 2000-lukuisempi kuin vanhassa kodissa. <3

Picture+044.jpg

Ah, ei enää hellassa levyjä. Puhdistusmahdollisuudet kasvoivat juuri 100%. ;)

Picture+042.jpg

Uunissa on kolme peltiä, olin katsovinani että kaikki ovat matalia ja aika pikkunen uuni. No, pari peltiä pois niin mahtuu vuoat uuniin. ;)

Picture+043.jpg

Vedettävä laatikko uunin alaosassa pelleille yms.

Tällaista tällä kertaa. Kolmen viikon päästä jo asustelenkin uudessa kodissani! Muuttoaikataulukin alkaa olla selviämässä ja pääsen todennäköisesti muuttamaan 1.6. aamupäivästä.