IMG_1799.jpeg

Tämän näköinen tulee olemaan uusi eteiseni! Tosi pienihän tuo on, mutta positiivista on, että siihen pääsee aika hyvin valoa olohuoneesta, kun on tuommoinen suhteellisen avoin. Pohdintaa on aiheuttanut valaisin. Mahtuuko väliovi avautumaan ilman, että ottaa kiinni valaisimeen olettaen, että valaisin on riippumallinen? Asuntonäyttö on vasta ensi viikolla, jolloin tietenkin tämäkin asia selviäisi.

Löysin kuitenkin eteiseen sellaisen valaisimen, että ei tarvitse oven aukeamista enää pohtia - eikä valaisimen hankitaakaan ;) - ja lisäksi eteinen valaistuu hyvin ja valaisinkin on ehkä maailman upein! ;)

egloplafondilaranjaneli%C3%B6.jpg

Kyseessä on siis NetAnttilasta hankkimani Eglon neliömallinen Laranja-plafondi, jollaista onkin jo täällä blogistaniassa hehkuteltu. Valaisimen runko on terästä ja kromia sekä kokoa neliöllä on 49cm x 49cm. Ai että miten upea voi valaisin olla, olen auttamatta rakastunut! <3 <3 <3

P.S. Tämä valaisin on muuten NetAnttilassa nyt tarjouksessa! ( <-- lampun tietoihin pääset tuosta) Hintaa on vain 99,95 ja normaalisti hintaa on 149,90.


Kuvat: Rakennuttajan + NetAnttilan