Bongasin Salkkareita katsellessa mainoksen OBH Nordican Style Vac -rikkaimurista. Katoin jo joskus aiemmin, että jokin pirteän näköinen vekotin tuolla telkkarissa vilahti, mutta nyt tiirasin silmät tarkkana, mistä on kyse ja heti googlettamaan ja kappas! mikä vekotin. :)

7099_7098_7100.jpg

Rikkaimurin sanotaan olevan tehokas ja täyteen ladattuna imurointiaika on 16 minuuttia. Imurilla voi puhdistaa mitä pintoja vain, vaikka patjat ja vaatteet. Imurin mukana tulee myös harjasuutin. Tämän hauskan design-vempaimen suositushinta on 79,90 eli ei edes kallis. Totta kyllä, mitä sanovat, että tätä voisi pitää jopa esillä kun on noin kivan näköinen. :)

stylevac.jpgLisätietoa imurista löytyy täältä

Kelpaisiko tällainen teille? Itse ottaisin tuollaisen valkoisen koska vaan, jos vain saisin!! :)


Kuvat: OBH Nordica