Olen miettinyt viime aikoina aika paljon blogini tyyliä ja sisältöä. Sisustusblogihan tämä piti alkujaan olla ripauksella kosmetiikkaa, vaatteita, painonhallintaa ja ylipäätään arkeani. Koko elämäni on aika pitkälti muutoskurssissa ja siksi yllä mainitut aiheet ovat todella pinnalla. Uskoisin muiden kuin sisustusjuttujen määrän kasvaneen myös osittain siksi, että en ole sisustamista voinut kovastikaan harjoittaa muutoin kuin pakkaamalla kotia muuttokuntoon ja suorittaa joitain tarpeellisia hankintoja uuteen pieneen kotiini.

Picture+057.jpg

Nyt olen taas pyrkinyt keskittämään blogin aiheet sisustukseen, niin että blogiani silmäilemällä voi sanoa, että kyseessä on sisustusblogi tai vähintäänkin sisustuspainotteinen. Koska kuitenkin haluan esitellä myös niitä vaate- ja kosmetiikkahankintojani päätin yrittää kasailla aina useamman tuotteen kerralla esittelyyn. Näin ei tule yletöntä kosmetiikka- ja vaatevirtausta postauksiin. Ihonhoitoon ja terveyteen liittyvät jutut myöskin jatkuvat. Syy tähän on oikeastaan aika yksinkertainen: Monilla naisilla on ainakin jonkin verran ulkonäköpaineita tai vähintäänkin kiinnostusta ulkonäöstä huolehtimiseen. On kuitenkin naisia, jotka kärsivät samanlaisista ongelmista kuin minä, kuten atopiasta, epäpuhtaasta ihosta ja aiemmin mainitsemastani iho-ongelmasta keratosis pilariksesta. Näin ollen haluan jakaa tietojani ja kokemuksiani aiheesta, tietenkin mahdollisista ihanista onnistumisista sekä aina parempi, jos joku muukin saisi ongelmiinsa apua!

Johtopäätös:  Yritän jatkossa pitää blogini sisustusblogina, jossa sitten ihan oikeasti on ripaus muutakin. Olen tosiaan hieman liikaa lipsunut oikeasta aihepiiristä, mutta nyt on aika ottaa ryhtiliike. Siispä kollaasin muodossa viime aikaiset ostokseni ja jatkossakin tiivistettynä. :)

Desktop.jpg

Ylhäältä vasemmalta alkaen pehmikkeet Tamariksen baltsujen kantaosaan kokoa pienentämään, Pirkka meikinpoistoliinoja, tilaajalahjaksi Lumenen heleyttävä silmänympärysvoide, Lumenen Sensitive Touch ripsari ja huulipuna, osoitekirja Tigerista, Garnierin Miracle Skin Perfector sävyssä 02 Light sekä Lumenen Berry Refresh Nourishing Hand Cream