Taannoin kun seikkailin KN2 Collectionin nettisivuilla, tarttui sieltä mukaan pieni tilaus. Ostin tulevaan kotiin pari käytännöllistä sisustusjuttua. Ensimmäiseksi Normann Copenhagenin rikkalapion ja -harjan. Jotenkin pieni koko ja ulkonäkö houkuttelivat. Mahtuu suhteellisen pieneen tilaan ja on samalla tyylikkään näköinen. Unohtamatta tietenkään toimivuutta.

Picture+007.jpg

Toiseksi ostin jotain käytännöllistä, mutta samalla kaunista keittiöön. Olen joskus yrittänyt kaupasta ostettuja tuoreita yrttejä kasvattaa kotona, mutta kummasti ovat tiensä päähän tulleet aika nopeasti. Varsinkin talviaikaan olen tykännyt lisätä teehen sitruunamelissaa, joka onkin yksi lemppariyrteistäni. Myös minttua olen tykännyt laittaa teehen ja muistella kuinka ihanaa minttutee olikaan Marokossa. Eihän meidän vihermintut vedä vertoja Marokossa kasvatettavaan minttuun, mutta toimii hätätapauksessa. ;) Voisin myös opetella käyttämään ruoanlaitossa enemmän tuoreita yrttejä, esimerkiksi basilikaa. Niinpä siis tilasin itselleni Sagaformin Duo yrttiruukun. Jos se pitäisi yrtit hieman kauemmin elossa? Ihan hyviä kokemuksia olen kuullut tuommoisista yrttiruukuista. Toivottavasti eivät ole legendaa. ;)

Picture+009.jpg

Nämäkin joutuvat vielä pari viikkoa olemaan paketeissaan, mutta ah kun pääsen muuttamaan, sisustamaan ja ostamaan tuoreita ihania yrttejä!


[Tämä postaus on tehty yhteistyössä KN2 Collectionin kanssa]