Vanhassa kodissani ollut musta ryijymatto on nyt pakattu ja menossa varastoon ja varmaankin myytäväksi. Päätin, että uuteen kotiin haluan valkoisen maton jossain vaiheessa. Olenkin tutkiskellut mattovalikoimia ja löysin varteenotettavia vaihtoehtoja Mattotukusta*. Tässä hieman kivoja valkoisia mattoja kollaasimuodossa.

Nukkamatot

Desktop3.jpg
1. Super Shaggy 010 Vitivalkea kirkas; 2. Super Shaggy 020 Vitivalkoinen; 3. Lobby Luonnonvalkoinen; 4. Heat 025 Valkoinen; 5. Fluffy Valkoinen

Puuvilla- ja paperinarumatot

Desktop4.jpg
1. Räsy-/puuvillamatto Rusetti Valkoinen; 2. Puuvillamatto Pilvi 025 Valkoinen; 3. Puuvillamatto Suvi Luonnonvalkoinen; 
4. Puuvillamatto Sonja Valkoinen (kaksipuolinen); 5. Paperinarumatto Tyyni Valkoinen

Mattotukusta ostaminen on helppoa ja maton saa kuljetettuna kotiovelle. Se onkin tärkeää, sillä jos ei ole autoa käytössä, on painavan maton kantaminen postista tai lähikaupasta aika raskasta. Maton voi maksaa monilla eri tavoilla, mutta myös pienemmissä erissä Klarna osamaksulla tai PayPort laskulla/osamaksulla. Kuljetusmaksutkaan eivät päätä huimaa:

toimituskulut.png

Tuotteiden normaali toimitusaika on 1-6 työpäivää. Tuotteilla on täysi 30 päivän palautusoikeus ja etuasiakkaiksi rekisteröityneillä jopa 90 päivän palautusoikeus. Itse tykkään myös siitä, että Mattotukun sivuilla on erikseen mainittu, että tuotteen väri voi vaihdella valaistuksesta riippuen ja että matot on pyritty parhaan mukaan kuvaamaan mahdollisimman luonnollisessa valossa. Tämä kauppa on ainakin minut vakuuttanut tiedoillaan. Onko jollain jo kokemusta Mattotukusta?

Mattotukkuun ostoksille pääset tästä*.


Postaus sisältää mainoslinkin