vihre%C3%A4%C3%A4poweria.jpg


EDIT: Arvonta on päättynyt.


Methodin pesu- ja puhdistusaineissa käytetty uusi Powergreen-teknologia on huimaa edistystä pesuainemaailmassa. Olen nyt yli puoli vuotta tutustunut Methodin tuotteisiin ja olen ollut yleisesti ottaen todella tyytyväinen. Mieltäni rauhoittaa ajatus, että käytän tuotteita, joiden valmistuksessa on otettu huomioon ympäristön suojeleminen sekä ihmisen terveys. Voin sanoa vilpittömin mielin, että markettitavaraan minulla ei ole enää paluuta paitsi jos sieltä marketista löytyy Methodia. ;)

Methodin Powergreen sarjassa on nyt viisi tuotetta:

Keittiönpuhdistussuihke, klementiini (uutuus!)

Nythän on niin, että koska ei ole aina kivaa yksin täällä höpötellä kivoista tuotteista, niin olemme yhdessä Eettinen Luksus Oy:n Esan kanssa päättäneet pistää pystyyn arvonnan, jossa joku onnekas voittaa juurikin edellä mainitut tuotteet eli tuon viiden pesuaineen paketin! Ja jotta siinä ei olisi kaikki, saa voittaja valita itselleen vielä jonkun Methodin kolmesta pyykinpesuainevaihtoehdosta. Vaihtoehdothan olivat siis Free & Clear (hajusteeton), Fresh Air ja Peony Blossom.

Ja arvontahan toimii seuraavanlaisesti:

Yhden arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, minkä noista kolmesta pyykinpesuainevaihtoehdoista kiinnostaisi eniten. Valinta ei ole tässä vaiheessa tietenkään vielä sitova. Myös muita kommentteja ja kokemuksia Methodin tuotteista olisi super kiva saada!

Kaksi arpaa saa kommentoinnin lisäksi liittymällä blogini julkiseksi lukijaksi (blogini sivupalkissa kohdassa "Lukijat") tai jo olemalla lukija.
HUOMIO! Lukijaksi liittyminen Bloggerin kautta. EI Facebookin kautta. Muuten toki blogini Facebook sivuille olette lämpimästi tervetulleita tykkääjiksi, siellä kun voi aina välillä olla jotakin extraa. ;)

Kolmannen arvan voi saada linkittämällä arvontani omaan blogiinsa. Linkityksessä voi käyttää alla olevaa kuvaa.

Hiljattain+p%C3%A4ivitetty1.jpg


Arvontaan voi siis osallistua 1-3 arvalla. Kerrothan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana, muutoin oletan arpoja olevan vain yksi. :) Anonyymit, keksikää itsellenne jokin nimimerkki, jotta tiedän kuka on voittaja jos voitto osuu anonyymille.


Arvonta päättyy 20.5.2012 klo 21. Tämän jälkeen saapuneita kommentteja ei enää huomioida arvonnassa. Pyrin arpomaan voittajan viimeistään seuraavana päivänä arvonnan päättymisestä. Toimitan voittajan yhteystiedot Eettiselle Luksulle, josta pesuainepaketti sitten lähetetään voittajalle.


Huisisti onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! :)[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]