Sanotaan, että jokaisen naisen vaakaapista tulisi löytyä tiettyä vaatekappaleita. Yksi niistä on bleiseri, jollaista minulla ei ole ollut. Olen sellaisen kyllä halunnut, mutta sopivaa ei ole löytynyt sopivan hintaisena ja sopivalla istuvuudella. Luin jostain, että keskivartaloltaan hieman pyöreämpien naisten kannattaisi valita bleiseri, jossa nappeja olisi vähintään kaksi. Kaksinappinen jakku "tukee" vatsanseutua paremmin kuin yksinappinen, joka tuo vatsaa enemmän esille.

Nyt H&M:lla kun 13.5. asti saa koodilla 9800 25% alennusta valitsemastaan tuotteesta, muistin heti, että kaapistani puuttuu bleiseri ja kävin kurkkimassa valikoimaa. Päädyin tilaamaan ihan perus bleiserin mustana ja tietenkin kahdella napilla. Nyt toivotaan, että bleiseri on sopiva ja vaatekaapistani ei ainakaan tätä kulmakiveä enää puutu. :)

hmprod.jpg

Kuvan perusteella vaikuttaa istuvalta, olettaen siis, että koko on oikea. Aavistuksen muotoon ommeltu bleiseri on minulle sopivin, sillä vaikka keskivartalopyöreyttä löytyy, niin vyötäröni on kuitenkin kapeampi ja vyötäröä korostavat yläosat sopivat minulle toisin kun nykypäivänä kovasti muotia olevat yläosat, jotka kapenevat rinnan alta tuoden vatsan kyllä niin pömpön näköiseksi ihan kuin se ei pömpöttäisi ilman korostustakin. :D


Kuva: H&M