Kaivelin netistä valkoisia nahkasohvia inspiroimaan hieman. Itsellä odottelee tuossa vieressä vielä paketissa oleva nahkasohva enkä millään malttaisi odottaa, että pääsen purkamaan sen paketista. Muuttoa odotellessa!

images.jpg

images+(1).jpg

images+(3).jpg

images+(4).jpg

images+(5).jpg

images+(6).jpg

images+(7).jpg

images+(8).jpg

images+(9).jpg

images+(10).jpg

images+(14).jpg

images+(15).jpg

images+(18).jpg

images+(19).jpg

images+(20).jpg

images+(22).jpg

images+(21).jpg

natuzzi-sequel.jpg

Olen saanut jonkun yliannostuksen vaaleista kangassohvista. Yksikin tahra vaaleaan kankaaseen ja saa heti olla pesemässä. Siinä sitten pestään kyllä koko päällinen yhden tahran vuoksi. Nahkasohva puolestaan on helppo pyyhkiä ja nahan voi käsitellä likaa hylkivällä hoitoaineella. Niin paljon helpompaa ja vaikka kuulostaa hieman oudolta, niin lapsi- ja eläinperheeseen valitsisin ehdottomasti nahkasohvan kangassohvan sijaan, jos pitäisi saada vaalea sohva.


Kuvat lainattu Google kuvahaun kautta / Pictures borrowed via Google search