versatile-blogger-award+(1).jpeg

Kiitos! 

Tässä tulee tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
2. Lisää The Versatile Blogger Award-kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 15 bloggaajaa
5. Ja kerro heille tunnustuksesta! :)

Sitten pitäisi vaan keksiä ne seitsemän asiaa ja niiden pitäisi vielä olla sellaisia, joita en ole itsestäni vielä kertonut. Voi olla hieman vaikeaa. ;)

1. Olen aika ahdistunut muutosta, vaikka kyseessä onkin aivan ihana asia. Olen aina asunut asunnossa, jossa on makuuhuone erikseen ja nyt olen muuttamassa asuntoon, jossa makuuhuone ja olohuone ovat samassa. Aika iso muutos.


2. Asun noin 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.


3. Tunnustan, että mielelläni hankkisin osan elannostani jollakin blogiini liittyvällä. Tämä toive taitaa tosin olla vielä aika kaukana ja vaatii varmaankin jonkinlaisia aktiivisempia aktiivisia toimia. En tiedä miten voisin edistää toivettani. :)


4. Olen auttamatta koukussa Maikkarin uuteen sarjaan Kosto. <3


5. Inhoan odottamista ja vielä enemmän odottamista, jos se johtuu myöhästelevistä ihmisistä. Toisen ihmisen odotuttaminen on mielestäni epäkunnioittavaa. Pois lukien tietenkin satunnaiset myöhästymiset, jotka johtuvat itsestä riippumattomista syistä.


6. Joudun vaihtamaan työelämässä alaa, mutta en ole koskaan aikuisiälläni tiennyt miksi haluan "isona". Siksi opiskelinkin liiketalouden perustutkinnon suuntauksena taloushallinto ja siinä samassa lukion ja ylioppilastutkinnon. Nyt olen sitten ihan ulapalla.


7. Samalla kun muutan uuteen kotiini ja luovun tästä asuinympäristöstäni, joudun samalla luopumaan ihanasta kissastani herra R:stä. Jo pelkkä ajatuskin tuottaa tuskaa. :/
Jaan tämän tunnustuksen seuraaville blogeille ja myös silläkin riskillä, että jotkut ovat tämän jo saaneet.


lili's
Xenia's Day
lande by anna*
lisbet e.
Luksusta arjessa
Dawn
Uusi Kuu
Valkoinen Koti
Mansikkapaikasta vasemmalle2
All you need is White
Mii...
Esmeralda's
September 6th
Valkoinen Harmaja
Pienet on askeleet


Ihania blogeja kaikki ja olisin oikeasti halunnut listata vielä ainakin muutaman, mutta yritin pitää itteni kurissa, kun yleensä oon aika ahne antamaan näitä tunnustuksia hieman enemmän kuin "säännöissä" sanotaan. :)