Jippijaijee! 2009 Tukholmasta ostetut mustat Onlyn farkut sujahti jalkaan. Mä ihan niinku piruuttani ajattelin sovittaa ainuita farkkujani, jotta tietäisin paljonko vielä pitää keventyä ennen kuin ne mahtuu jalkaan. Mut ne mahtu! Tai siis mä mahduin niihin. ;) Siispä nyt kun tuolla on tollanen lumiloskamössökeli, niin laitankin tänään farkut ja kumisaappaat jalkaan. <3

picture+462.jpg

picture+461.jpg

Inhoan kuvata puseroita ja paitoja henkarilla, ne näyttää jotenkin kulahtaneilta lumpuilta roikkuessaan henkarissa. ;) Mutta tuo on tuollainen hieman pidempi v-aukkoinen ohut neulepusero. Näiden kanssa vielä lyhytmallinen Vero Modasta ostettu villakangastakki. Oliskohan se Onlyn...


Farkut: Only
Vyö: Diesel
Kumisaappaat: Seppälä
Pusero: H&M


P.S. Mä en muista, koska viimeksi olisin voinut käyttää muita kuin legginssejä farkkuja!!! <3