Kolmannen viikon viimeinen haastepostaus, hurjan äkkiä aika kulkee! Tänään on ollut makuuhuoneen siistimispäivä. Olisin mielelläni kuvannut koko makkarin, mutta raivaussyistä osa makkarista ei ole kuvauskelpoinen.

picture+015.jpg

picture+002.jpg

Täytyy tuo Methodin lattianpesuaine (sitruuna-inkivääri) kuluttaa loppuun ennen muuttoa, siellä tolle ei ole mitään käyttöä, kun lattia on laminaattia.

picture+003.jpg

picture+008.jpg

Pistin petivaatteet pesuun ja pesin ensimmäistä kertaa päiväpeitonkin. Puhdasta tuli eikä peitto kärsinyt pesussa (40 astetta).

picture+012.jpg

picture+013.jpg

Verhot ovat kärsineet ajan saatossa, osasyynä aiempi ADHD-kissani, joka tykkäsi tökkiä kynsiään verhoon. :) No eipä hätiä mitiä, verhot kippaan roskiin muuton yhteydessä ja uuteen kotiin onkin jo verhot valmiina. <3 Samoin makuuhuoneen nykyinen valaisin jää tarpeettomaksi, joten annan sen eteenpäin.

picture+017.jpg

picture+018.jpg

Siirsin Tam Tamin eteiseen ja laitoin Lack-pöydän takaisin yöpöydäksi. Puhtaat petivaatteet on sängyssä ja viimeiseksi silaukseksi heitin ainoan esillä olevan sisustustyynyn sängyn päälle. Aijai, kun näyttää hyvältä tuo mustan, valkoisen ja keltaisen yhdistelmä!

Nyt suihkuun, sujahdus lakanoiden väliin ja Zzzzz. Ihanaa viikkoa ihanat! <3

P.S. Käykäähän osallistumassa blogini sivupalkissa olevaan kyselyyn!