picture+360.jpg

picture+357.jpg

picture+358.jpg

Ihanan minimalistista! ;)

Olisipa aina noin siistiä ja väljää. Päätin aloittaa jo pakkauksen, jotta voin ihan rauhassa tutkailla ja raivailla tavaroita. Hyllyllä on nyt puoleksitoista kuukaudeksi petivaatteet ja pyyhkeet. Siis pyyhkeitähän toki on kaikkia kahdet, mutta nuo menevät nyt tänään likaisten tilalle ja likaiset koneeseen ja sitä rataa sitten. Ja seuraavat puolitoista kuukautta elellään myös noilla H&M:n raidallisilla pussareilla, vuorotellen niitäkin. Aikasta ihanaa sitten uudessa kodissa saada käyttöön uudet pussilakanat, kun noita samoja on kattellut viikkotolkulla. :)

Jätesäkkeihin pakkasin siis pyyhkeet, osan pussareista, sisustustyynyt, sisustustyynynpäälliset, varapeiton ja varatyynyt. Seuraavaksi haen varastosta hieman banskulaatikoita ja alan pakata maljakoita, maljoja yms. tavaraa, jota ilman pärjää hyvin tämän loppuajan. Forgive me, mutta osittain ihan itseni takia - edistystä nähdäkseni - pistän tänne blogiinkin pakkausedistyskuvia. :)

Kävin eilen illalla muuten varastossakin hääräämässä. Neljä kassillista sain kamaa roskiin. Oli aika haikeita tunnelmia, kun kippasin roskakassiin myös vanhoja opiskeluaikojen muistiinpanoja. Ei niitä kyllä olisi auttanut säilyttää, sillä ei niillä mitään tee... pölyttyisivät vaan varastossa. Tarkoitus on karsia varasto todella pieneksi.


P.S. Ja nyt rakkaat lukijani osallistumaan tuohon sivupalkin postausaihekyselyyn! Teitä on melkein 150 ja viidesosa on käynyt vasta osallistumassa. Hopi hopi tytöt ja pojat! :)